040 848 80 69 info@yourlive.nl

Dj’s en drive-in-shows

YourLiVe entertainment verzorgt al sinds 2003 honderden dj’s en drive-in-shows per jaar op de meest uiteenlopende feesten en locaties door heel Nederland.

Van een bruiloft in een Limburgs kasteel tot een bedrijfsfeest in de Rotterdamse Euromast, van een apres-ski party bij een Amsterdamse studentenvereniging tot een carnavalsavond in een Brabantse kroeg en van een 50e verjaardag bij mensen thuis in Nijmegen tot een 25 jarig huwelijksfeest in een Fries partycentrum, onze dj’s en drive-in-shows hebben er voor een onvergetelijk feest gezorgd.

Wij bieden onze dj’s en drive-in-shows vooral aan via onze eigen websites, waarvan www.djhuren.nl de bekendste is. Op deze pagina vind je een duidelijk overzicht van al onze shows,
varierend van een intieme show voor een feestje thuis tot volledig gedecoreerde shows voor themafeesten.

Daarnaast wordt de YourLiVe drive-in-show ook verkocht door diverse artiesten- en evenementenbureaus, cateraars, locaties en andere tussenpersonen. Wij bieden tussenpersonen graag 10% korting / provisie op onze tarieven (behalve op dj’s zonder apparatuur, hier kunnen we helaas geen korting op aanbieden). 

De YourLiVe drive-in-show kan ook onder je eigen naam verkocht worden, bijvoorbeeld als “huismerk drive-in-show” of als roadshow. Indien gewenst kan deze zelfs volledig worden aangepast aan je wensen en/of huisstijl, bijvoorbeeld met je eigen logo op onze dj booth of een op maat gemaakt decordoek achter de discotheek.  Neem gerust contact met ons op
om de mogelijkheden te bespreken.