040 848 80 69 info@yourlive.nl

Over ons

YourLiVe entertainment is 2003 opgericht door Marcel Melis, destijds nog onder de naam DjHuren.nl aangezien www.djhuren.nl toen nog de enige activiteit was. Al vrij snel volgde echter www.artiestenbureau.eu, waardoor de naam DjHuren.nl de lading niet meer dekte. De officiele bedrijfsnaam werd daarom veranderd in YourLiVe entertainment. 

Wij zijn vooral bekend om onze uitstekende dj’s en drive-in-shows, waarmee we al sinds 2003 honderden feesten per jaar door heel Nederland verzorgen. Vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met zeer ervaren allround dj’s en professionele apparatuur, maar we onderscheiden ons vooral met de uitstraling en afwerking van onze shows. Onze LED dj booths zijn daar een goed voorbeeld van.

Ons doel is het verzorgen van betaalbaar kwaliteitsentertainment; wij zijn niet de allergoedkoopste, maar ook zeker niet de duurste.
We streven naar een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, en om er zeker van te zijn dat dit zo blijft vragen we al onze klanten een evaluatie in te vullen. Daarnaast doen we minimaal 1 keer per jaar een uitgebreid concurrentie onderzoek.

Wij kunnen 4 drive-in-shows volledig in eigen beheer verzorgen, en werken daarnaast met een aantal vaste partners zodat we ook op hele drukke datums vaak nog wel een dj of drive-in-show kunnen verzorgen. Doordat we met meerdere dj’s werken kunnen we ook altijd vervanging regelen bij ziekte of andere onvoorziene omstandigheden.

Zoek je dus een betrouwbare partner voor je entertainment? Dan ben je bij YourLiVe entertainment aan het juiste adres!