040 848 80 69 info@yourlive.nl
screenshot-ae
screenshot-eduard

Websites

Al sinds het ontstaan van ons bedrijf in 2003 weten onze klanten ons voornamelijk te vinden via onze eigen websites, die we geheel in eigen beheer ontwikkelen.
We hebben in al die jaren dan ook veel ervaring opgedaan met webdesign, zoekmachine optimalisatie, internetmarketing, het schrijven van teksten en het zo gebruiksvriendelijk mogelijk ontwerpen van websites.

Naast het exploiteren van een aantal eigen websites bouwen we sinds enkele jaren ook websites voor externe opdrachtgevers.
Eigen projecten zijn – naast www.djhuren.nl, www.artiestenbureau.eu en deze website – o.a. www.licht-en-geluid.com en www.bruilofttrouwen.nl (nog in aanbouw).

Al vanaf € 1.975,00 exclusief BTW heb je een compleet verzorgde website. We bouwen deze in WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld waarmee je eenvoudig alle
teksten en afbeeldingen zelf kunt aanpassen. Uiteraard is deze volledig responsive en geoptimaliseerd voor Google, en indien gewenst verzorgen we ook graag de hosting en het
onderhoud voor je. 

Wil je ook een gebruiksvriendelijke website die niet alleen geld kost, maar vooral geld oplevert? Neem dan gerust contact met ons op!